Noul JEEP Cherokee

0 comments

De la 28.510 EURO + TVA, prin REMAT

NASCUT DIN ADN-UL AUTENTIC JEEP®

FRUMUSETE FARA COMPROMIS

Noul Jeep® Cherokee model 2014 ridică ştacheta oferind un nivel ridicat de confort în timpul deplasării, o bună manevrabilitate, cele mai bune performanţe 4×4 şi tehnologie de cel mai ridicat nivel. Acest model se adresează persoanelor ce doresc atât formă cât şi substanţă. Având dimensiunile perfecte, oferind abilităţi sofisticate şi eficiente, noul Jeep® Cherokee nu trădează în niciun moment legendarul ADN al brandului Jeep®.

CALITATE FARA COMPROMIS

Noul Cherokee introduce în gama Jeep® un stil unic şi distins. Studiaţi detaliile şi veţi descoperi un interior premium cu elemente fabricate cu măiestrie: o combinaţie sofisticată la forme fluide sculptate, materiale de cea mai bună calitate, culori şi maeteriale inovatoare, artă, tehnologie şi funcţii de ultimă generaţie. O lume perfectă, unică ce aşteaptă să fie descoperită. De către tine.

DESCOPERITI UN INTERIOR DE CEA MAI BUNA CALITATE

LONGITUDE – LIMITED – TRAILHAWK

Noul Cherokee dispune de un design futurist, având un aspect exterior ce onorează moştenirea legendară: noul aspect exterior este surprinzător chiar şi pentru cele mai exigente persoane. Are o atitudine puternică, o proporţie agresivă şi o prezenţă stradală dominantă. Versiunea Latitude introduce caracteristici ce contribuie la exclusivitatea versiunii limitate şi, în final, există versiunea Trailhawk în care atitudinea Jeep® este dusă la extrem.


EFICIENTA FARA COMPROMIS

MOTOR 2.0 MULTIJET II TURBO DIESEL

Propulsorul 2.0 litri turbo diesel dispune de tehnologia Multijet II ce contribuie la reducerea cu 30% consumului de combustibil comparativ cu motorizarea anterioară 2.8 litri turbo diesel ce echipează Jeep® Cherokee. Emisiile CO2 sunt, de asemenea, reduse şi ajung la un nivel de 139 g/km la modelele cu tracţiune anterioară şi de 147 g/km la modelele cu tracţiune integrală. Propulsorul 2.0-litri Multijet II 140 CP oferă un echilibru excepţional între putere, consum şi emisii reduse datorită unui cuplu de 350Nm disponibil de la 1.750 rpm. Flexibilitate maximă pentru a reduce cuplarea treptelor de viteză şi pentru a oferi plăcerea şofatului.Da mai departe